Od najmniejszego krzesełka po kanapy. Jakie meble warto dziś mieć w domach?
autor:
wypowiedź:

Sob Paź 31, 2009 5:58 pm
zgadzam się, że teraz jest dużo bardzo fajnych meblościanek i faktycznie do fioletowych ścian, przydałyby się jakieś jasne meble, żeby pokój nie wyglądał zbyt mrocznie, może coś takiego Cię zainteresuje: http://multizakupy.pl/Mebloscianka_Trendi_TDM03.html tak patrzę, że znalazłam Ci nawet meblościankę, która jest w promocji ;) a wygląda bardzo ciekawie i solidnie, wolnostojące meble zajmują jednak trochę więcej miejsca, a przy meblościance dodatkowo masz jeszcze trochę przestrzeni

Wto Lis 03, 2009 10:49 pm
proponuję przede wszystkim bycie konsekwentnym... żeby nie było tak, że każda jedna rzecz jest z innej bajki, bo trzeba pamiętać, że nawet jeśli pojedyncze rzeczy fajnie wyglądają to razem niekoniecznie... Zobacz np. ten projekt: http://www.domoklik.pl/inspirujace-wnet ... kanski-sen nie chodzi o to, czy akurat ten konkretny styl jest fajny ale że wszystko do siebie pasuje, tworzy jakąś tam harmonię, i nie wolno o tym zapominać... Powodzonka!

Sob Lis 28, 2009 11:07 pm
No to masz ciemne ściany, co oznacza, że najlepiej będzie kupić na pewno jaśniejsze meble. Ja szczególnie lubię meble tapicerowane, a mój ostatni zakup - dwa fotele tapicerowane bardzo mnie zachwycił:). Niezwykle cenię sobie jakość i kupując je na multizakupy.pl wcale się nie 'sparzyłam';). Przysłano mi to czego się spodziewam w związku z czym nie żałuje ani wyboru sklepu ani mebli:). Jeśli chodzi o kolor mebli do Twojego salonu to doradzam jaśniutki fiolet, jasny żółty albo bardzo jasny pomarańczowy:).

Nie Lis 29, 2009 9:37 pm
Ludzie temat pochodzi z Sob Maj 09, 2009 10:06 am - Grzesiu na pewno urządził sobie już pokój do tej pory :)
Myślę, że temat można zamknąć.

Wto Sty 05, 2010 12:24 pm
Bardzo fajne meble znalazłam na myin.pl - duży wybór nowoczesnych mebli, które na pewno dodadzą wnętrzu odpowiedniego charakteru. Bardzo podobają mi się ich produkty, których nie można dostać w innych sklepach. Ostatnio zakochałam się w naczyniach, które oferują- są znakomite.

Wto Sty 12, 2010 1:30 pm
Myślę, że do takiego salonu moim zdaniem najlepiej pasowałyby drewniane meble. Takie jakie można dostać na esmebel.com. jeśli ściany są ciemne to dobrze byłoby wybrać jasne meble, żeby powstał kontrast, a w pomieszczeniu nie było zbyt ciemno. Ja bardzo lubię połączenie jasnych kolorów z ciemnymi;)

Pią Sty 15, 2010 2:11 pm
Wiele osób urządza obecnie salon w sposób nowoczesny i faktycznie tak urządzone pomieszczenie wygląda bardzo modnie i elegancko. Ja chciałabym wprowadzić to mojego salonu meble w eko-nowoczesnym stylu. Chodzi mi głównie o zakup mebli drewnianych i znalazłam coś takiego na esmebel.com - znakomicie się te meble prezentują i co najważniejsze są w pełni ekologiczne.

Pią Sty 15, 2010 3:25 pm
Ten
Widzę, że wspomniano tutaj o multizakupy. Faktycznie warto tam zajrzeć, ja tam kupowałem sobie meble do swojej kawalerki i jestem bardzo zadowolony. Wiadomo, że każdy ma inny gust, więc nie mogę Ci obiecać, że na pewno znajdziesz tam coś dla siebie (chociaż mi się podobają tam meble), ale mogę Ci doradzić faktycznie ten sklep, bo mają bardzo fajną, szybką i bezpieczną przesyłkę. Co często bywa problemem przy kupowaniu przez internet.

Pon Sty 25, 2010 5:12 pm
Ja bym zrezygnowała z meblościanki w takim salonie. Postawiłabym raczej na jasną, skórzana sofę z fotelami, najlepiej w kolorze białym albo ecru. Do tego stolik szklany, z odrobiną drewna w kolorze wenge, jakieś komody i stolik pod telewizor w podobnym kolorze. Myślę, że całość w takich kolorach stworzy fajny klimat i będzie to wnętrze wyraziste i z charakterem, bez zbędnego zagracenia meblościanką.

Śro Sty 27, 2010 1:25 pm
proponuje zapoznać się z ofertą firmy produkującej meble kraków. Można tam dostrzec ciekawe projekty. Polecam ŻurowscyDesign.

<< powrót do listy tematów