Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Przepis na tosty Woodcock z aplikacji my Menu firmy Franke. Fot. Franke.
Przepis na tosty Woodcock z aplikacji my Menu firmy Franke. Fot. Franke.
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Autor: Franke
18 cze 2015 12:15

Chrupiące, rumiane Tosty Woodcock

Z dżemem lub masłem? Z serem lub szynką? Tosty Woodcock w każdej postaci będą smakowały wybornie. Zobaczcie przepis Franke z aplikacji my Menu.

Składniki:

  • chleb krojony – 8 kromek
  • kapary – 50 g
  • pasta z anchois – do smaku
  • pieprz cayenne – do smaku
  • sos beszamelowy – 250 g
  • tarty parmezan – 20 g

Przygotowanie

1. Pokrój kromki chleba na pół by uzyskać dwa trójkąty.
2. Umyj kapary, odsącz i pokrój. Wymieszaj sos beszamelowy, pastę z anchois i pieprz cayenne w misce.
3. Powstałą pastę rozsmaruj na trójkątach chleba i każdą kromkę posyp tartym serem. Całość umieść na blasze do pieczenia w piekarniku.

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH