• Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Autor: www.dobrzemieszkaj.pl
29 paź 2009 11:44

Jak zagospodarować przestrzeń pod kuchennym blatem?

Atrakcyjnie. I funkcjonalnie. Perfekcyjne zagospodarowanie przestrzeni pod blatem umożliwiają wyspecjalizowane szuflady i szafki. To one gwarantują idealny porządek i zadowolenie z nowej kuchni na długie lata.

Przykłady? Sprawdziliśmy rozwiązania w kolekcji „Torino” firmy Mebel Rust. Jej półwysep (lub wyspa) pozwala aktywnie uczestniczyć w życiu towarzyskim. Zewnętrzną stronę półwyspu wyposażono w dotykowo otwierane szuflady i szafki, np. na porcelanę, sztućce, akcesoria do wina.

Mabel Rust szuflada
fot. Mabel Rust

Pod zlewem znajdują się wyspecjalizowane szuflady na środki czystości.

Mabel Rust szuflada
fot. Mabel Rust

Dwupoziomowa szuflada na pieczywo i wagę; możliwe jest też zainstalowanie w niej krajalnicy.

Mebel Rust szuflada
fot. Mebel Rust

Szafka na napoje jest otwierana od strony salonu – łatwiej je serwować gościom.

Mebel Rust szafka
fot. Mebel Rust

Dotykowo otwierana szuflada na akcesoria rozpoznaje, czy ktoś się o nią tylko przypadkowo oparł, czy też chce ją otworzyć.

Mebel Rust szuflada
fot. Mebel Rust
fot. Mebel Rust

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH