Górna szuflada z uchwytami na przyprawy. Fot. Blum.

Zobacz galerię [3 zdjęć]

Autor: Blum
18 gru 2014 09:07

Praktyczne przechowywanie w kuchni. Postaw na pojemne szuflady

Strefa przygotowywania to główny obszar pracy w kuchni i miejsce, w którym deski do krojenia, przyprawy czy miski muszą być zawsze pod ręką. Oto praktyczne pomysły, jak je poręcznie przechowywać.

Kuchenny przybornik idealny
Wygoda pracy – to jak zwykle słowo klucz. Przyprawy, deski do krojenia, oliwy oraz octy – to podstawa przy przygotowywaniu dania. Aby móc wygodnie z nich korzystać warto przechowywać je przy blacie roboczym, niedaleko płyty grzewczej. Pomogą w tym szuflady i carga firmy Blum.

Deski do krojenia najlepiej przechowywać w głębokiej szufladzie np. Tandembox, w pozycji pionowej. Tuż obok – butelki z oliwą i octem. Wkład na butelki Orga-Line zapewni stabilność i przejrzystość przechowywanych produktów.

Górna szuflada to idealne miejsce na przechowywanie przypraw. W praktycznych uchwytach Orga-Line będą one zawsze gotowe do użycia.
Gdy mamy mniej miejsca
Gdy ogranicza nas mała przestrzeń w kuchni, wówczas warto zastosować mini cargo Blum – rozwiązanie podblatowe idealne na butelki, deski do krojenia i przyprawy. Od tradycyjnych koszy odróżnia się ono pełnymi dnami i dużą stabilnością. Organizacja wewnętrzna Orga-Line zapewnia stabilność przechowywanych produktów.
Wszystkie rozwiązania firmy Blum są najwyższej jakości i posiadają dożywotnią gwarancję producenta. Od ponad 50 lat sprawdzają się w kuchniach na całym świecie – w tym również w Polsce.

Zamów już dziś bezpłatny magazyn „Kuchenne inspiracje” firmy Blum na www.blum.pl 
Obok porad dotyczących projektowania kuchni znaleźć w nim można najnowsze rozwiązania i produkty.


   

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH