Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Projekt: Agnieszka Gentiletti (Architetto). Fot. Michał Młynarczyk

Zobacz galerię [10 zdjęć]

Projekt: Agnieszka Gentiletti (Architetto). Fot. Michał Młynarczyk
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Autor: Redakcja Architetto.pl
27 cze 2018 09:45

Biały salon - pomysł na niewielką przestrzeń

Łączna powierzchnia salonu i kuchni wynosi 25 m². Właściciele lubią gotować i dlatego zależało im na dużej kuchni z wyspą. Pragnęli też mieć stół, który pomieści całą rodzinę.

Poprzeczka przed projektantką została więc zawieszona wysoko. A jednak się udało. Wnętrze spełnia wszystkie oczekiwania inwestorów. Dodatkowo projektantce udało się wygospodarować miejsce na ścianę z telewizorem, biokominek oraz dużą narożną kanapę, która oddziela strefę jadalni od części wypoczynkowej.

Zabudowa kuchni jest bardzo funkcjonalna i pojemna, a dzięki prostym, białym, błyszczącym frontom nie przytłacza wnętrza. Surową biel ścian oraz mebli przełamują elementy z naturalnego, jasnego drewna. Motyw drzewa projektantka wykorzystała również tworząc niebanalny element dekoracyjny wnętrza. Ścianę przy stole wykończono dekoracyjnym panelem 3D, na który następnie nałożono taflę szkła z nadrukiem drzewa.

Okna o wielkoszybowych skrzydłach nie tylko zapewniają dużą ilość dziennego światła. Dzięki nim wnętrze otwiera się na otaczający je balkon, co w połączeniu z jasną kolorystyką daje wrażenie przestrzenności.

Piękny salon z jadalnią i kuchnią - zobacz projekt z Krakowa

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH