Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Wnętrze zaprojektowane jest w stylu industrialnym. Oryginalność łączy się w nim z wygodą i komfortem. Fot. Bartosz Jarosz.

Zobacz galerię [5 zdjęć]

Wnętrze zaprojektowane jest w stylu industrialnym. Oryginalność łączy się w nim z wygodą i komfortem. Fot. Bartosz Jarosz.
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Autor: Ewa Kozioł
08 sty 2014 12:36

„Kącik” do pracy w holu

Czy miejsce do pracy można wygospodarować w strefie wejściowej? Jak najbardziej, pod warunkiem jednak, że pozwoli nam na to układ wnętrza. To nietypowe, ale i ciekawe rozwiązanie.

W tym lofcie wnętrze na dole jest całkowicie otwarte. Podział widoczny jest jedynie pod kątem funkcjonalnym. 

„Kącik” do pracy zostały wydzielony w przestronnej części wejściowej. Duża ilość miejsca umożliwiła wstawienie obszernego biurka pod oknem, a jednocześnie wcale nie zakłóciła komunikacji holu z pozostałą częścią wnętrza. Można się tu wciąż swobodnie poruszać. Fajne, prawda? Nam podoba się bardzo.

Zdjęcia zostały wykonane w apartamencie pokazowym w kompleksie Woronicza Qbik, firmy Ghelamco Poland.

 

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH