Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Gabinet mimo skosów to przestronne wnętrze. Jasne i nowoczesne. Fot. Bartosz Jarosz.

Zobacz galerię [5 zdjęć]

Gabinet mimo skosów to przestronne wnętrze. Jasne i nowoczesne. Fot. Bartosz Jarosz.
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Autor: Ewa Kozioł
09 sty 2014 10:07

Nowoczesny gabinet na poddaszu

Skosy nie przeszkodziły w zaprojektowaniu funkcjonalnego, wygodnego miejsca do pracy. Przestrzeń została fajnie wykorzystana, a idealnie dobrana paleta kolorów i wyposażenie nadały jej nowoczesny rys.

Przemyślane ustawienie wszystkich mebli pozwoliło na maksymalne wykorzystanie przestrzeni pod skosami. Dzięki temu udało się połączyć w tym wnętrzu funkcję typowego gabinetu do pracy, z funkcją czysto rekreacyjną. Zarówno relaksowi, jak i wysiłkowi umysłowemu sprzyja również zastosowana kolorystyka i świetnie dobrane wyposażenie.

Na tle spokojnych, szarych ścian fajnie prezentują się szafki wiszące – jedna w kolorze czarno-białym, druga drewniana z elementami bieli, czerwieni i czerni. Ich prosty, acz nietypowy kształt doskonale wpisuje się w układ ścian.

Nowoczesne w formie biurko, dzięki zastosowaniu szklanego blatu nadaje przestrzeni lekkości. Pasuje też do skórzanego szezlonga i szarej, tapicerowanej kanapy. A do tego jeszcze zegar z „porozrzuconymi” cyframi. Ciekawy, nieprawdaż?

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH