Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Autor: Redakcja Biznesmeblowy.pl
22 lut 2016 09:07

Zobacz kuchnie, które nagrodzili profesjonaliści

Wśród kilkunastu kategorii produktowych w konkursie "Meble Plus - Produkt 2016" znalazła się również kategoria "kuchnia". Główna nagroda przypadła zestawowi „3TiMes" firmy Anegre, zaś wyróżnienie trafiło do firmy Halupczok (kolekcja "Bristol"). W fotogalerii prezentujemy wszystkie zgłoszone kuchnie.

FOTOGALERIA NAGRODZONYCH KUCHNI DO ZOBACZENIA TUTAJ

Nagroda główna w kategorii "kuchnia"

„3TiMes" Anegre

To kuchnia, która powstała z połączenia trzech materiałów – drewna, kamienia i lakieru. Czysta forma zabudowy została osiągnięta dzięki frontom szafek, które są gładkie, pozbawione uchwytów, otwierane poprzez subtelne zafrezowanie krawędzi frontu w szafkach dolnych i poprzez system servo w szafkach górnych. Inspiracje vintage, zamiłowanie do detalu i możliwości własnoręcznego wykonania zaowocowały pięknym rysunkiem na drewnianych elementach zabudowy. Kuchnia jest w pełni funkcjonalna, doposażona w zależności od preferencji klienta – w tym przypadku charakterystycznym elementem jest podświetlony i otwierany na pilot barek. Zabudowa została zaprojektowana przez Luizę Feruś i Marcina Żygadło.

Wyróżnienie w kategorii "kuchnia"

„Bristol” Halupczok

Kuchnia „Bristol” to połączenie wysmakowanej przeszłości z funkcjonalną teraźniejszością. Jej wyróżnikiem są naturalne surowce i urzekająca kolorystyka, które w połączniu ze stylizowanymi gzymsami, wspornikami, kroksztynami i pilastrami czynią ją wyjątkową.

Cechą charakterystyczną kuchni „Bristol” jest zastosowanie naturalnych materiałów. Fronty zostały wykonane z litego drewna dębowego lub jesionowego. Pokryto je lakierem w kolorze białym lub ecru, który jednak nie zakrywa naturalnego rysunku drewna. Elementy kuchni, takie jak np. ozdobna boazeria, blat barku czy rampa wisząca, powstały z drewna dębowego w naturalnym kolorze – zabieg ten służy ociepleniu aranżacji. Z kolei szerokie pilastry pełnią funkcję użytkową, kryją w sobie bowiem szafki cargo lub szufladki.

Za frontami szuflad kryją się odpowiednio zaaranżowane podziały wykonane z naturalnej sklejki dębowej. Dzięki dobrze zaplanowanej organizacji wnętrz można wygodnie wypełnić każdą szufladę. Projektanci: Adrian Halupczok, Tomasz Przybyła.

Produkty zgłoszone do kategorii "kuchnia"

- „Domin” Black Red White

- „Brick II” Vigo

- „Kruppe” Vigo

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH