Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Nieduże mieszkanie w bloku. Zobacz jak zostało przebudowane

Autor: Redakcja Dobrzemieszkaj.pl
02 cze 2020 12:42

To mieszkanie przeszło gruntowy remont. Powstało w połączenie dwóch lokali i teraz jego metraż zapewnia właścicielom wszystko czego potrzebują. Jest jasne, przytulne i wygodne. 

Mieszkanie o powierzchni 55 metrów kwadratowych z lat pięćdziesiątych w niskiej zabudowie powstało w wyniku połączenia dwóch lokali. Rezultatem tego jest płytka oraz dość długa przestrzeń nowego mieszkania, a dzięki sześciu oknom równomiernie doświetlona.

Charakter przestrzeni w obrębie zwiększonego metrażu definiuje wielofunkcyjny „ściano-mebel” dzielący powierzchnie na poszczególne funkcje: duży pokój, kuchnię, sypialnię, łazienkę oraz strefę wejścia. W tej ścianie mieszczą się również drzwi do poszczególnych pomieszczeń (przesuwane do sypialni oraz otwierane, wysokie do samego sufitu, do łazienki) i różnego rodzaju wnęki pełniące funkcje szaf.

Istniejąca podłoga z desek sosnowych została uzupełniona i po wyszlifowaniu zaolejowana. Natomiast w kuchni i łazience, gdzie nie było już oryginalnego drewna, nowa posadzka została wykonana z płytek granitowych. Przesuwne drzwi od sypialni pozwalają zarządzać intymnością i komfortem całej przestrzeni.

Projekt: Jola Starzak, Dawid Strębicki, Luis Gómez Soriano, Mūge Evren, Cristina Rodriguez, Jozef Sklenka, Olga Zelenska, Atelier Starzak Strebicki, www.starzakstrebicki.eu

Zdjęcia: Danil Daneliuk

Zobacz także Nowoczesne wnętrze: piękne i bardzo wygodne. Ten dom zachwyca!

Komentarze

Zaloguj się

Zobacz także