Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Spotkania z klasyką smaku. Fot. Valbon

Zobacz galerię [4 zdjęć]

Spotkania z klasyką smaku. Fot. Valbon
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
Autor: Anna Usakiewicz
26 kwi 2019 12:44

Klasyka smaku w kuchni - wyborne przekąski

Sery pleśniowe, na czele z najsłynniejszymi – brie i camembert, to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Delikatne, rozpływające się w ustach i aromatyczne sery Valbon nadają każdemu spotkaniu wyjątkowy charakter, ale ich walory warto odkrywać również na co dzień, delektując się niepowtarzalnym smakiem i najwyższą jakością.

Francuskie korzenie!

Magię serów pleśniowych odkryto ponad 700 lat temu we Francji – ojczyźnie serowarstwa. Od tego czasu popularność brie i camembert nie maleje – wręcz przeciwnie! To właśnie teraz sery pleśniowe przeżywają prawdziwy renesans, a ich kultowy smak zachwyca miłośników serowych przyjemności na całym świecie.

Valbon to ekspert w serach pleśniowych. Sprawdzone od lat receptury to gwarancja harmonijnego połączenia delikatnej skórki i kremowego wnętrza, które zapewniają aksamitną konsystencję i klasyczny smak prawdziwego pleśniowego sera.

Idealne spotkanie ze smakiem

Niegdyś brie i camembert gościły na stołach wyłącznie podczas specjalnych okazji, stając się synonimem ekskluzywnego i wyrafinowanego dodatku kulinarnego. Z czasem zaczęto odkrywać ich potencjał jako przekąsek podczas spotkań towarzyskich, przyjęć i eleganckich kolacji. Sery pleśniowe w towarzystwie dodatków - winogron, fig, orzechów włoskich czy deski wędlin – to znakomity pomysł na wykwintne menu. Ale przyjemność płynącą z jedzenia serów pleśniowych warto odkrywać każdego dnia.

Najwyższej jakości Valbon Brie w połączeniu z chrupiącą bagietką o poranku? A może plasterki łagodnego, ale bogatego w smaku sera Camembert na kanapce w pracy lub w lunchowej sałatce? Smakiem serów pleśniowych można rozkoszować się o różnych porach i przyrządzać spontaniczne przekąski, za każdym razem na nowo odkrywając coraz to nowe połączenia smakowe. Zawsze jest czas na idealne spotkanie z klasycznym smakiem serów.

4Buildings - nowe wydarzenie branży budowlanej w Polsce i cztery niezależne konferencje o najważniejszych trendach w budownictwie XXI wieku - już 15-17 listopada w Katowicach. Zarejestruj się teraz!

WASZE KOMENTARZE (0)

DODAJ KOMENTARZ

POLECAMY W SERWISACH