Klauzula informacyjna

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych przetwarzamy Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl.

Zarząd Publikator Sp. z o.o.

Nowoczesne wnętrze mieszkania. Zobacz jak je urządzono

Autor: Wojciech Napora
15 lut 2019 08:00

Dobra jakość materiałów, powiększenie strefy dziennej i nadanie wnętrzom bardziej współczesnego charakteru. To na to położyli największy nacisk architekci modernizujący to niemal stuletnie mieszkanie.

Największej zmianie poddano strefę dzienną. Połączono kuchnię z jadalnią i salonem i odgrodzono je jedynie szklaną ścianką od korytarza, który dzięki temu stał się bardziej przestronny i jasny.

Duży nacisk położono na jakość materiałów. Zdecydowano się na wyroby bliskie naturalnym. Dużo tu kamienia, szkła i drewna. Wszystko połączone ze smakiem i wyczuciem. Proste linie wyposażenia wnętrz ożywiono licznymi - choć bez przesady - dodatkami.

Innym istotnym zabiegiem modernizacyjnym było stworzenie dwóch sypialni z jednej dużej oraz powiększenie łazienki.

Historia tego mieszkania sięga londyńskich lat dwudziestych XX wieku.

Powierzchnia użytkowa mieszkania wynosi 170 m².

Zobacz także: Jasne i przytulne wnętrza małego domu. 

Komentarze

Zaloguj się

Zobacz także